Tuesday, June 4, 2013

NOVEL UNIKNYA CINTA ( CARA-CARA LANGGANAN)

 
 
UNIKNYA CINTA
DALAM KALUT…COMELNYA TETAP ADA

Nur Amani binti Mukhlis - Dia sentiasa berpegang teguh pada prinsip hidup yang diciptakannya sendiri sejak dulu lagi. Tiada CINTA yang akan hadir dalam hatinya selagi tanggungjawab kepada ibu bapa dan keluarga tidak dilunaskan dengan sebaiknya. Perwatakan Amani yang selamba dan mesra membuatkan dia disenangi ramai lebih-lebih lagi kaum adam. Kala muncul Imran Haniff secara tiba-tiba di dalam hidupnya, prinsip yang dipegang mulai goyah. Hati Amani mula tidak keruan dan dia kian keliru dengan perasaan sendiri. Mampukah dirinya bertahan dengan rayuan dan kata-kata manis serta sikap ambil berat Imran Hanif Hashim itu?

Dalam kalutnya Amani, kecomelannya tetap terserlah di mata Imran Haniff membuatkan hati lelaki itu bergetar hebat setiap detik.

Imran Hanif bin Hashim- Nur Amani binti Mukhlis mempunyai keunikkannya yang tersendiri. Lain dari yang lain. Di saat gadis seusianya sibuk mencari CINTA, keutamaan Amani hanya kepada ibu bapa dan keluarga menyebabkan hatinya tertarik dengan gadis itu. Sepanjang dirinya mengenali Amani, dia belajar untuk mencintai dan dicintai dengan cara yang amat berbeza. Mereka bahagia dalam usikan dan benih-benih cinta. Namun siapa sangka, mereka berpisah jua atas kehendak Amani. Imran reda jika itulah kehendak Amani dan dia akan menurut walau kasih dan cintanya yang dianugerahkan oleh Yang Esa dalam hati lelakinya hanya untuk Amani.

Kuatkah jodoh antara Imran Hanif Hashim dan Nur Amani Mukhlis?

“Im…Im…Im…Encik Imran. Saya Am…Im…Am…Im…Am…Im…Am,”
“IMAM! Perasan tak?”
“A’ahlah! Comel!”
“Tahu tak apa!”

Uniknya cinta Amani dan Encik Imran, unik juga aturan jodoh mereka.

Semenanjung: RM 23
Sabah/Sarawak: RM 26

Postage: RM 6 ( semenanjung )
Postege: RM8 ( Sabah & Sarawak )
 
Bayaran boleh dibuat bermula pada 04/06/2013 bersamaan hari Selasa. TIADA TARIKH TUTUP untuk order ini. Namun siapa yang bayar dlu maka pengeposan akan dilakukan untuk mereka dahulu. Jika stok tiada, harap sabar untuk menunggu RESTOK kembali. Setiap buku akan ada TT dari penulis, Sha Ibrahim.

HARGA BUKU :

SEMENANJUNG - RM 23
SABAH & SARAWAK : RM 26

Postage: Pos Laju
Semenanjung
1-2 buku- 6 ringgit
3-4 buku- 9 ringgit
lima dan lebih- 20 ringgit

Sabah Sarawak
1-2 buku- 8 ringgit
3-4 buku- 12 ringgit
lima dan lebih- 25 ringgit

* jika ada lebihan duit pos kami akan pulang semula

cth: beli 2 novel uc. means (23x2)+6= 52 (semenanjung)
                                     (26x2)+8=60 (sabah sarawak)

CARA PEMBAYARAN: 

MAYBANK - 564717506026 (ATAS NAMA ILHAM BESTARI PUBLICATION)
CIMB - 12150004176205 (ATAS NAMA HASHIMAH HASHIM)

Sila email bukti pembayaran dan butiran peribadi seperti di bawah ke:

ilham_bestari@yahoo.com dengan tajuk BAYARAN UC DAN JUGA JENIS BANK.

Butiran peribadi yang diperlukan:

1) NAMA
2) NO TEL
3) ALAMAT
4) JUMLAH PESANAN NOVEL
6) JUMLAH BAYARAN  (sila nyatakan jika ada baki)

Kami juga ade menjual mini novel tulisan dari penulis Rehan Makhtar. limited edition. Free postage jika telah membeli UC.

KIM- Ku Ingin Milikimu (RM 15)
KSC-Kerana Sekali Cinta (RM 25)
UD SAM- Untuk Dia/ Subhanallah Aku Mencintainya (RM 20- stok ada dalam 20 je)
CBSA-Cinta Biar Saja Ada (RM 20)

-jika ada membeli mana2 mini novel rehan makhtar sila nyatakan.

cth. uc dan kim.

Sebarang
masalah, saya Ilham Bestari yang akan menguruskan semuanya. just pm dan
saya akan menjawab semua persoalan yang timbul pada malam hari kerana
ada tanggungjawab lain pada siang hari.

SETELAH BAYARAN DITERIMA, EMEL PENGESAHAN AKAN SAYA BALAS. SILA
PASTIKAN
NAMA, ALAMAT DAN NO TEL ADALAH TEPAT. SILA BERIKAN SAYA MASA UNTUK
UPDATE NAMA. UPDATE AKAN DIBUAT PADA MALAM ATAU PUN PADA HARI MINGGU.
DIINGATKAN SEKALI LAGI, SEBARANG MASALAH BOLEH PM SAYA. I'ALLAH SAYA
AKAN MENJAWAB SEMUA PERSOALAN WALAUPUN LAMBAT.

Akhir kata, terima kasih atas kerjasama yang diberikan dan doakan semuanya berjalan lancar. I'allah.

36 comments:

  1. done bank in rm30 n details ^^ bila buku akn dicetak?

    ReplyDelete
  2. saya tak boleh nk request friend ngan sha di fb, cam ne?
    novel rehan mahtar tu ada signature dia x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada. smue ada tt. tolong jawabkan

      tq.

      Delete
  3. done dh b in rm 30 - munzanah@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. salam. nvl ni last dia sama mcm dlm blog x?

    ReplyDelete
  5. ijin nyimak ya gan :)
    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  6. Terbaeklah noveL nie....rase mcm nk jd cn imran je....umur 31 baru cari calon nk bt istri...hehehe...TQ kak sha novel kak sha smue bestt

    ReplyDelete
  7. Normally me and many of our friends buy novels from Books stores in Jalan TAR like Minerva it is easier to us and also lot of best seller collections with 20% discount but now there is no your book why? we don't like on-line purchase ha ha ha.......

    Junaidha.

    ReplyDelete
  8. sy nak beli novel cbsa......brp sy perlu bank in ya??

    ReplyDelete
  9. sy dah bank in tp sampai hari xde reply email dr sha...sy rmail ke ilham bestari....

    ReplyDelete
  10. email sy azlina.jalil......tolobg reply ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry...nnt saya confirmkan dgn ilham bestari...

      Delete
  11. Boleh order lagi ke novel sha dan rehan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...masih ada stok lagi...tp x banyak..

      Delete
  12. kat kedai buku x ada ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni kat kedai buku hanya ada di cawangan Syarikat Muda Osman shj...di minerva sudah kehabisan stok =)

      Delete
  13. Replies
    1. stok masih lg ada...tp jum dah terhad...

      Delete
  14. Bley order g x sha..If owkey,nk wat pymnt asap..

    ReplyDelete
  15. Bley order g x sha..If owkey,nk wat pymnt asap..

    ReplyDelete
  16. nape cetak skit sgt sha????...ssh btul nk dpt...sy cm dpt bli DIA SEGALANYA...tgh brusaha nk daptkn UNIKNYA CINTA...hrp2 ad la rzki nk mmiliki UC...truskan bkarya sha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. UC ada cetakan kedua tau...sudah ada stok dgn Ilham Bestari...blh berurusan spt yg di atas...terima kasih =)

      Delete
  17. kak sha : ade stock lg x uniknya cinta? if ada nk wat paymnt bgtau cpt2 ye... thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada stok baru dear...leh wat pembayaran spt yg di atas...cepat...stok x banyak! =)

      Delete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Akak msh ada stok lg ker..sya nak beli..nak sgt2..

    ReplyDelete
  20. Salam kak. Ada stok g tk utk UC ni. Nk beli laaaaa. Btw,dh baca ur three novel tu. Semuanya bestbestbest!

    ReplyDelete
  21. as salam...nvl uniknya cinta de stok xlg skunk nie??tq...

    ReplyDelete
  22. Hi, ade stok lg x novel UC ni?? Nk beliiiii

    ReplyDelete
  23. Salam...masih boleh order tk..nk buku RM sekali..KIM & CBSA...

    ReplyDelete
  24. mcm mana nk order.....please reply me

    ReplyDelete
  25. Slm.. Sy ada beli uc tp no ac lain...maybank 158266001837 nur asnidar mohd salleh...
    Camna erk?? Dh email kt princesspangkor@hotmail.com as at 10/11/2013..
    Valid ke x nih... Bankin dah... Plz reply

    ReplyDelete
  26. Assalam.. nak tanya buku nie masih ada stok ke?? tq

    ReplyDelete
  27. As salam... saya ingin beli buku UC masih ada stok ker?

    ReplyDelete